Wedding trends voor 2018!

Wat zijn de nieuwe trends op het gebied van bruiloften voor het nieuwe jaar? Lees snel verder!

Greenery
We zagen de trend al ontwikkelen in 2017, en ook in het nieuwe jaar zet deze trend door. Het gebruik maken van groene natuurlijke elementen in de styling van de dinertafels, ceremonie opstelling en het prieel zullen we veel gaan zien. Maar ook zien we de greenery trend terug in bruidsboeketten en als bij de bruidskapsels. Perfect voor een bruiloft in de natuur!

Colourexplosion
Naast de natuurlijke groene tinten van de greenery trend zien we ook veel andere kleuren, kleuren die eruit springen! Bijvoorbeeld roze, bordeauxrood, hemelsblauw en paars gecombineerd in een prachtige boeket of in vaasjes voor op de dinertafel. Het zorgt voor een heel vrolijke, speelse sfeer waar iedereen een lach op zijn gezicht van krijgt!

Texture
We zien ook veel verschillende, luxe texturen terugkomen in de styling. Denk bijvoorbeeld aan linnen servetten, wax stempels op de uitnodiging en het gebruik van luxueuze stoffen zoals fluweel. Kleuren die hierbij passen zijn dieproze of donkerpaarse tinten, navy en gouden details. Niet alleen in de styling van de locatie zien we deze trend opkomen, maar ook in de bruidskleding. Wat denk je bijvoorbeeld van een prachtig bordeauxrood of navy colbert voor de bruidegom? Heel gaaf en van deze tijd, en toch heel netjes en elegant!

Dresses to dream about
Wat betreft de bruidsjurk: daar zien we ook de texture trend in terugkomen. Doordat er meerdere lagen stof van verschillende materialen gebruikt worden ontstaat een luxueuze, rijke uitstraling. Je voelt je in zo’n droomjurk echt als ‘a million dollars’!

Elopement
Waar het in het nieuwe jaar echt om draait, is jullie tweetjes! We zien dan ook veel bruidsparen die besluiten hun bruiloft met z’n tweeën of hooguit met een paar naaste familieleden of vrienden, te vieren op een prachtige locatie in binnen- of buitenland. Het draait er echt om een intieme sfeer te creëren en te kunnen genieten van het mooie moment tussen jullie twee. Vaak wordt er dan wel goed uitgepakt met de styling en met de photoshoot! Een professionele stylist en fotograaf gecombineerd met een geweldige locatie, dit zorgt ervoor dat jullie bruiloft vereeuwigd wordt en dat op editorial niveau!

Dit waren de trends voor het nieuwe jaar! Neem ze mee ter inspiratie, maar blijf bij jezelf. Kijk naar wat jullie leuk vinden en wat bij jullie past. BEST DAY EVER Events zorgt ervoor dat we jouw verhaal vertalen in de styling, en dat het echt jullie unieke bruiloft wordt!

Deze blog is geschreven door Nailia van : www.bestdayeverevents.com

Foto in header + eerste 6 foto's: www.madamepoppy.nl
Foto 7 & 8: www.suegraphy.com
Laatste 4 foto's: www.mashabakkerweddings.com