Wat doe ik eigenlijk de hele dag?

Mijn taakje binnen het team van Trouwlala is het grafisch ontwerp. Dit omvat in ons geval eigenlijk alles wat met papier te maken heeft. Het maken van uitnodigingen en aanverwanten voor bruiloften is wel een van de leukste dingen die je kan doen. Het spontane, vrolijke van een trouwfeest is natuurlijk onovertroffen. Daarnaast is het heerlijk om met enthousiaste bruidjes alles tot in de puntjes te regelen en te bedenken hoe je hun dag nóg leuker kan maken.
Ik ben begonnen met alleen maar trouwkaarten en inlegkaartjes, maar heb nu inmiddels mijn assortiment flink uitgebreid. Heb naast uitnodigingen ook sluitzegels en enveloppen. En om in mijn eigen knutselbehoeftes te voorzien heb ik sinds kort ook allerlei verschillende taarttoppers, en slingers. Deze zijn er in allerlei uitvoeringen, verschillende vrolijke kleurtjes en zelfs met jullie eigen namen.
Hier kan ik mij de hele dag mee vermaken, en mocht dat nog niet genoeg zijn, dan heb ik natuurlijk altijd de andere dames van Trouwlala om me bezig te houden!