True Barista

Toen we gevraagd werden door de meiden van Trouwlala om partner te worden, hoefden we niet lang na te denken. JA! Dat willen we!

Wij zijn Wouter & Maaike, twee koffieliefhebbers en trotse eigenaars van ons bedrijfje en passie True Barista. Onze nieuwsgierigheid voor koffie begon tijdens onzerondreis door Nieuw-Zeeland. Onderweg kwamen we veel specialty coffee bars tegen en zo maakten we kennis met echt goede koffie. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en zijn wij nu degene die mensen kennis laten maken met “echt goede” koffie. We delen onze kennis en passie maar wat graag met anderen. We zijn inmiddels allebei door de Specialty Coffee Association of Europe gecertificeerd als Professional Barista’s, vinden kwaliteit erg belangrijk en werken altijd met de lekkerste vers gebrande koffie voor de ultieme smaakbeleving. 

Wij zijn dol op bruiloften! We worden vaak gevraagd om de koffie te verzorgen tijdens deze bijzondere dag en worden altijd met veel enthousiasme ontvangen. We merken dat echt goede koffie steeds belangrijker wordt, juist op een bruiloft. Naast lekker eten hoort natuurlijk ook een heerlijke espresso of een mooie cappuccino met een latte-art (figuurtje) True Barista is een veelzijdig bedrijfje. Voor elke locatie hebben we wel een leuke en passende optie. Wat dacht je van Onze hippe Volkswagen Espressobus uit 1971 voorzien van de beste espresso apparatuur, onze unieke Coffeebike of onze Mobiele Espressobar? Deze eyecatchers zijn een leuke toevoeging op jullie bruiloft waarmee we jullie gasten op bijna elke locatie van de mooiste koffie kunnen voorzien. 

Nieuwsgierig geworden? We vertellen jullie graag meer over onze mogelijkheden. Kijk op onze site www.truebarista.nl of stuur ons een mailtje naar info@truebarista.nl We horen graag jullie wensen en denken heel graag mee om er een geslaagde dag van te maken.

Groetjes, 

Maaike & Wouter