Trouwjurk

Toen Madonna in trouwjurk met blote buik uit een bruidstaart sprong tijdens de MTV Music Awards in 1984 vond men dat wel wat schokkend. Misschien was het gewoon even wennen, want nu kan en mag het, de blote buik is hot in de bruidsmode. De ‘two piece’ of ‘crop top’ trouwjurk, dus een rok met een losse top, verschijnt nu regelmatig op hippe buitenlandse trouwblogs. Zo zie je veel kanten tops met effen rok. Vaak volumineuze rokken ook veel aansluitend. De blote buik past naadloos bij de boho trend die nu veel te zien is. Het is romantisch en dromerig. Bloemen in het haar, zonnestralen op de huid. Maar een beetje provoceren a la Madonna kan natuurlijk ook. Stoer, ketting met kruis om de hals, ‘Like a virgin’ zeg maar ;)

Nog een beetje onzeker over je buik? No worries, dan is er nog Maaike Foodcoaching, ook partner van Trouwlala. Maaike kan je helpen aan een prachtige buik en ik kan je helpen aan een prachtige jurk! Helemaal op maat gemaakt, uniek en naar jouw wensen. Romantisch of gewaagd, wie durft?

Leonieke - Keurslijf Bruidsmode

Bovenste foto: Masha Bakker Photography & jurk van Keuslijf Bruidsmode | Onderste foto's : Candice Lee Bridal en Houghton NYC