Tips en trucs om je bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken!

Als je op je budget moet letten en, wees eerlijk, wie hoeft dat nou niet, dan is het handig om niet álles door anderen te laten doen. Daarom hier wat opties en ideeën om op sommige dingen flink te besparen. Het is handig om eerst te beginnen met een lijst met alles wat er moet gebeuren. Die kun je op veel plekken vinden, maar wij hebben er ook een gemaakt speciaal voor jullie. Kom er gratis ééntje ophalen op het Trouwlala Event op 3 februari. Hier staan natuurlijk vooral alle grote zaken op en niet alle details, dus vul vooral aan waar nodig.

Als je deze lijst compleet hebt kun je aan de slag. Maak eerst een selectie van dingen die in je straatje liggen en je dus waarschijnlijk wel zelf kan. Zoals bijvoorbeeld de bewegwijzering, de save the dates, de ceremonie setting of de aankleding van de sterretjes voor het afscheid, de hoesjes voor de polaroids of de kaarten voor bij snotterzakdoekjes. Ga lekker op Pinterest, Facebook en Google zoeken naar leuke ideeën, oplossingen en materialen.

En het voordeel is, je kan mooi op tijd beginnen, want het wachten op je bruiloft duurt meestal wel even. Dus je kan zelfs ook nog alle toffe dingen die je nodig hebt op AliExpress uitzoeken, heel handig. Dus lekker vouwen, schilderen en printen en maak je bruiloft zo net nog een beetje persoonlijker!