Speciaal voor de bruidegom

In ons blog speciaal voor de bruidegom gaan we op zoek naar leuke "trouwdingen" voor onze bruidegommen. Masha is in de voorbereidingen van de bruidegom gedoken en op zoek gegaan!

Waar worden jullie; mannen die gaan trouwen blij van? Uiteraard komen heel veel dingen met je lieftallige aanstaande bruid overeen qua interesses en must haves voor jullie bruiloft. En nátuurlijk ben je benieuwd naar haar jurk en heb jij daar ook slapeloze nachten van. Hoe ziet ze er straks uit én wat gaat ze van jouw tenue vinden? Dus wat zijn nou nét die kleine leuke accessoires waardoor jij en eventueel jouw getuige(n) ook dat wauw effect gaan creëren of juist een leuk geintje omdat jij ook iets extra's wilt. In gesprek met mijn vriend kwamen we uit op een aantal leuke gadgets waar je als man gewoon blij van word. Geen gekkigheid maar juist de kleine praktische dingen zoals bijvoorbeeld sokken, ja sokken... Je gaat nu denken ok als dat het is dan haak ik nu af maar wacht! Niet doen! Deze sokken zijn echt heel gaaf, de hele collectie is super (ze zijn ook verkrijgbaar voor vrouwen en kinderen) en naar mijn weten uniek. "Ze zijn makkelijk (en niet heel duur $12,95) "all the way vanuit Amerika" te bestellen. Hou dan wel rekening met de levertijd, speed delivery kan ook aangevinkt worden. Sock drawer is gevestigd in San Luis Obispo in Californië en bestaat al sinds 2007. Ze selecteren al hun speciale sokken zelf en hebben een bijzondere collectie samengesteld met favorieten en klassieke ontwerpen.

Als je dan al heel veel tijd steekt in een prachtig pak, waanzinnige schoenen en de perfecte accessoires dan zit je bij sockdrawer.com goed. Ze hebben de meest ongelofelijke prints, kleuren en mooie merken. Ben je op zoek naar sokken met de sterrenhemel van Vincent van Gogh of wil je juist dat eene streepje of ruitje? Neem dan kijkje. Hoe leuk is het als je getuige(n) en jij matching socks hebben? Voor mij in ieder geval een super leuk detail voor een toffe foto tijdens jullie bruiloft!

Klik hier: www.sockdrawer.com - veel bestelplezier!

Masha werkt aan bruidsreportages en is professioneel fotografe klik hier voor haar website: www.mashabakkerweddings.com