Rubia Morena

RubiaMorena

Muziek is iets speciaals, muziek vertelt een verhaal, een emotie, muziek maakt jullie trouwdag compleet!

De zangeres vertelt:

´Vrijdag 11-11-´11. Deze dag was een bijzondere datum voor vele honderden Nederlandse koppels, die toen in het huwelijk traden, het werd de dag van hun leven. Op deze datum trouwden er zeker twee of drie keer zoveel mensen als op andere vrijdagen in november. Het begin van dit akoestisch duo begon bij een huwelijk op deze dag, hoe bijzonder is dat?

Het blijft leuk om te vertellen, hoe we afzonderlijk van elkaar werden gevraagd om een muzikale bijdrage te leveren op een huwelijk op die mooie datum in november. Toen via social media bleek dat zowel de gitarist als ik in dezelfde stad woonden ontstond spontaan het idee om samen wat te gaan doen voor dit bruidspaar. Op 11-11-´11 speelden wij voor het eerst samen op een fantastische locatie aan het strand in Scheveningen voor een prachtig bruidspaar. Voor de gelegenheid kregen we de vraag om hun onder andere hun lievelingslied ´one love´ van U2  te spelen. Het paar was ontroerd en de bruid in tranen ”Recht uit het hart, zo mooi !” zei ze. Na deze positieve reactie en complimenten op ons optreden van diverse gasten besloten we samen muziek te blijven maken. Met passie en liefde voor ons vak vervullen we tot op de dag van vandaag de muzikale wensen voor menig aanstaand bruidspaar.´

Rubiamorena maakt jullie receptie of feestelijke borrel hélemaal af. We bouwen, voordat de gasten arriveren, snel en professioneel op zodat jullie dag ongestoord kan verlopen. Aansluitend spelen we de mooiste songs. In onze korte pauzes zorgen we dat er aangename achtergrondmuziek speelt. Als duo zijn we flexibel en maken we ook van de ceremonie of het kerkelijk huwelijk een onvergetelijke muzikale ervaring.

Ook voor ons is het een cadeautje om deel uit te mogen maken van die meest waardevolle en bijzondere momenten op jullie trouwdag. Graag nemen wij dan ook de tijd voor elk paar om alle persoonlijke wensen door te nemen. Door de jaren heen hebben we een exclusief ã la carte menu ontwikkeld met tal van mogelijkheden om aan jullie muzikale wensen tegemoet te kunnen komen. Jullie mogen kiezen!

• De mooiste songs tijdens het ondertekenen
• Solo gitaar tijdens het weggeven van de bruid
• Solo gitaar tijdens, voor of na jullie ja-woord
• Jullie lievelingsliedje live op de receptie
• Mogelijkheid tot uitbreiding naar kleine driemans band met percussie
• Uitgebalanceerd en aangenaam volume tot 400 personen
• All-inclusive prijs, geluidsinstallatie, BTW en reiskosten inbegrepen

De mooiste songs komen voorbij, denk aan Jason Mraz, Sam Smith, U2, Amy Winehouse, Ed Sheeran, Mr Probz, Bruno Mars en Alanis Morisette. Het repertoire wordt akoestisch uitgevoerd, zodat het altijd aangenaam is als achtergrondmuziek of bijvoorbeeld tijdens het diner. 

Voor meer informatie bel je met Sunny, telefoon 06-26860410 of stuur je een email naar info@rubiamorena.nlwww.rubiamorena.nl