Rietbergh Trouwpakken

Hallo allemaal,

Wij zijn Rutger Janssen en Daphne van Middelkoop en we zijn de oprichters van het trouwpakkenmerk Rietbergh. Wij zijn broer en zus (inmiddels beiden gelukkig getrouwd) en hebben het bedrijf in 2006 opgericht met als doel “de Nederlandse aanstaande bruidegoms te voorzien van custom-made trouwpakken op maat én alle daarbij horende accessoires”. De Rietbergh trouwpakken worden per stuk voor én door de klant ontwikkeld. Zo kunt u bij ons zelf bepalen hoe uw trouwpak eruit moet komen te zien en bent u bij ons niet afhankelijk van wat er in de winkel hangt, zoals bij vele andere leveranciers van trouwpakken vaak wel het geval is. 

Dankzij ons grote aanbod van opties (50 verschillende soorten stylingopties) en onze nauwe samenwerkingen met ’s werelds meest gerenommeerde stoffenhuizen (Loro Piana, Scabal, Ariston, Cerrutti, Vitale Barberis, Ermenegildo Zegna, etc.) en een collectie van ruim 8000 stoffen, is de kans dan ook vele malen groter dat u uw ideale trouwpak bij ons zult ‘vinden’ dan ergens anders. Tevens word een Rietbergh trouwpak geheel op uw unieke- en persoonlijke maten afgestemd.

Onze trouwpakken worden uitsluitend in Europa ontwikkeld en worden daarom nog steeds met zorg en liefde vervaardigd. Omdat onze producten per stuk worden ontwikkeld is de levertijd van een Rietbergh trouwpak op maat vijf weken. We adviseren onze potentiele klanten dan ook om voortijdig rekening te houden met deze levertijd, om eventuele spanningen omtrent tijd te voorkomen. Het is ons voornaamste doel om onze klanten te voorzien van mooie producten, maar ook om hen te ontzorgen in de hectische aanloop naar de bruiloft toe. Vandaar dat we ervoor gekozen hebben om onze klanten een totaalpakket aanbieden. Naast trouwpakken leveren wij namelijk ook alle bijbehorende accessoires waaronder maatshirts, maatgilets, maatpantalons, strikjes, dassen, pochetten, bretellen, manchetknopen, studs en schoenen van diverse merken.

Het komt dan ook veel voor dat wij de getuigen en vrienden van het bruidspaar voorzien van maatpakken en andere relevante producten. Lekker makkelijk en u en uw aanhang zouden bij wijze van spreken in één keer bij één leverancier kunnen slagen. Dit zou u en uw aanhang de nodige tijd en stress kunnen besparen. Het leveren van een goede service en een warme bediening zijn hele belangrijke onderdelen binnen onze bedrijfsvoering.

Tijdens het ontwikkelen van ons concept hadden we als vooropgestelde doelstelling onze klanten te ontvangen en te bedienen op een manier die we zelf ook als fijn zouden ervaren. Wij komen beiden zelf vaak in verschillende soorten winkels en uit ervaring spreken wij dat de ontvangst of bediening in vele winkels niet altijd even vriendelijk en/of behulpzaam is. Hier wilden wij met Rietbergh dan ook koste wat het kost verandering in gaan brengen. De vele positieve recensies die online over ons te vinden zijn, bevestigen dat wij hierin zeker zijn geslaagd. Rietbergh is vandaag de dag uitgegroeid tot een erkende speler in de Nederlandse trouwmarkt, met vele tevreden klanten uit zowel binnen- als buitenland. Op onze website en social mediakanalen delen we diverse compilaties met foto’s die klanten ons toesturen. We raden u aan hier zeker eens op te gaan kijken, al is het alleen maar om wat inspiratie op te doen.

Mocht u geïnteresseerd zijn of wilt u meer informatie ontvangen over ons, ons merk, onze producten of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet niet om ons te contacten. U kunt ons mailen op info@rietbergh.com of bellen op 06-53969531.

Bekijk ook eens onze trouwpakkenwebsite op www.rietbergh-trouwpakken.nl ook hier is veel informatie op te vinden.

Met vriendelijke groet,
Rutger & Daphne

NB. Om onze klanten de benodigde tijd en aandacht te geven, werken wij uitsluitend op afspraak.