Pangea Travel

Tijdens de borrel begin april, maakte ik kennis met de mensen van Trouwlala. Wat was dat leuk! Enthousiaste mensen, echt persoonlijke ondernemers uit Arnhem (en omstreken) en allemaal met 1 doel: de trouwdag van jullie, aanstaande bruid en bruidegom, zo mooi mogelijk maken! Ik was meteen verkocht en ben hartstikke blij dat PANGEA Travel nu ook partner is van Trouwlala.

Wie zijn wij? PANGEA Travel is specialist in maatwerkreizen naar Azië en Afrika. En wie ben ik? Mijn naam is Berry ter Horst en ik ben in 2003 gestart met PANGEA Travel. Ik had al veel gereisd, ken veel reispartners in Azië en Afrika en had twee doelen. Het eerste: mooie reizen samenstellen op basis van de wensen van de reizigers.  Dus geen vaste vertrekdata, geen bouwstenen en geen hotels die ik niet ken. Maar echt maatwerk. Het tweede doel: alles zelf blijven doen want dan weet ik zeker dat het goed is en heb ik geen zorgen over personeel. Het eerste doel is helemaal gelukt, het tweede doel niet! En gelukkig maar want inmiddels zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare reisorganisatie met  14 enthousiaste reizigers die hun kennis en ervaring graag delen. Met de kwaliteit van ons aanbod zit het wel goed, want we bezoeken alle bestemmingen zelf (ja, wij hebben een fantastische baan ;-). Door deze aanpak onderscheiden we ons van de meeste anderen en zijn we in de afgelopen jaren flink gegroeid. Iets waar ik, samen met mijn collega’s, reuze trots op ben. 

Voor je trouwdag wil je alles perfect geregeld hebben. Dat zal voor je huwelijksreis vast niet anders zijn. Juist daarin zijn wij gespecialiseerd. Immers, een reis op maat, afgestemd op de wensen van de reizigers vereist, kennis, ervaring maar vooral ook aandacht voor de klant. Wij nemen je reiswensen samen met jullie door. Komen met advies, overleggen met collega’s intern en kunnen ook onze lokale partners inschakelen. Zo doen wij er alles aan om te zorgen dat de reis die we voor jullie samenstellen ook echt bij jullie past. Pas als jullie helemaal tevreden zijn, mag je JA tegen ons zeggen. Wil je daarna toch nog wat aanpassen, dan is dat bij ons geen enkel probleem. 

We zijn gevestigd in Arnhem, op 10 minuten lopen van Stadsvilla Sonsbeek.  Bel vooraf even zodat we ook echt tijd voor jullie kunnen maken!

Wil je meer weten over alle bestemmingen? Ga naar: PANGEA Travel. Meteen inspiratie opdoen? Ga naar het ruime aanbod in Huwelijkreizen!. 

Mail: info@pangeatravel.nl - Bel: 026 3707511 - Web: www.pangeatravel.nl