Ohlala Weddings

Mogen we aan jullie voorstellen: Ingeborg van Ohlala Weddings!

Hi there!

Wat een leuke eer om mij voor te morgen stellen aan de bezoeksters (en misschien wel bezoekers?) van Trouwlala!

Ik ben Ingeborg Keukens, 26 jaar, getrouwd, wonend in Ede en het belangrijkste: de supertrotse eigenaresse van Ohlala Weddings. Toen ik een klein meisje was vond ik het al fantastisch om feestjes te organiseren, trouwjurken te tekenen en de serre van mijn ouderlijk huis om te toveren tot prachtig gestyled restaurant. Ik kan wel zeggen dat ik met een enorme liefde voor trouwen, en alles wat daar bij hoort, ben opgegroeid. Nu ik wat ouder ben -we ontkomen er allemaal niet aan-, is die liefde alleen maar gegroeid.

Nadat ik twee bruiloften, die van hele goede vrienden en die van mijzelf, van begin tot het eind heb geregeld wist ik het zeker, dit is wat ik wil en dit is waar ik goed in ben! Daarom ben ik weddingplanner geworden en heb ik Ohlala Weddings opgericht. Mijn ervaring binnen de hotellerie, bruiloftscatering en mijn opleiding in hospitality management hebben mij een stevige ondergrond gegeven zodat ik weet wat er allemaal bij komt kijken. Ik vind het superleuk om bruidsparen te begeleiden naar de allerbeste dag van hun hele leven. Het gevoel dat een bruidspaar heeft op hun trouwdag is zo bijzonder en zo geweldig, dat wil ik iedereen laten meemaken!

Omdat jullie de organisatie van jullie niet heel erg onbelangrijke dag deels uit handen geven, vind ik het erg belangrijk dat we een goede klik hebben. Daarom begin ik altijd met een uitgebreide kennismaking waarin we al jullie wensen, dromen en persoonlijke voorkeuren doornemen. Tot nu toe zijn die gesprekken altijd erg gezellig geweest, dus ik heb er vertrouwen in dat dat met jullie ook zo zal zijn!

Wanneer ik voor jullie aan de slag mag gaan dan kunnen jullie verwachten dat jullie een persoonlijke, enorm toffe en strak geregelde bruiloft hebben die overloopt van liefde en plezier. Echt een dag die jullie, en iedereen om jullie heen, nooit meer zullen vergeten.

Wie weet tot snel!

Liefs, Ingeborg

Je vind Ohlala Weddings op onze partner pagina: http://trouwlala.nl/partners