New Born Fotografie

Dit nieuwe jaar brengt veel en leuke veranderingen met zich mee binnen Trouwlala. Zo zouden we graag in 2019 meer (vaak fase 2 na een huwelijk) de uitbreiding van het gezin belichten.
Maaike van Ik Blijf Je Trouw is bezig met het opzetten van een geweldige lijn geboorte kaartjes en Masha van Masha Bakker Photography fotografeert al jaren de jongsten en kleinsten.
Je kan binnenkort meer van de geboortekaartjes vinden, we zullen er zeker aandacht aan besteden hier op de website!

Voor een shoot met Masha kun je kiezen voor 2 opties: ook je zwangere buik laten vastleggen in combinatie met een new born shoot of alleen jullie uk laten fotograferen in jullie huis of in de studio. Wij zijn fan van de life style achtige sfeer die je thuis weet vast te leggen met ook de alledaagse bezigheden om jullie kleintje heen; tussendoor een luier verschonen, in bad of lekker een flesje tussendoor.
De sleutel tot mooie foto's is rust en geduld. Het is een mooi document voor later want je kleintje groeit veel te snel. Je ziet ook steeds vaker new born videos waarin hetzelfde word gedaan als met foto's maar dan met heerlijk bewegend beeld en de lieve geluidjes die de kleintjes maken. Daar zijn we ook fan van!

Hierbij een kleine impressie van een shoot die Masha onlangs mocht verzorgen.