Mooie Boeken

Voor Jojanne & Abert Jan hebben Maaike en Masha een heel mooi boek mogen maken. Dit leuke stel is een tijdje geleden getrouwd in Huize Scherpenzeel en hadden een bijzondere dag met veel familie en lieve vrienden. Masha mocht hun bruiloft fotograferen. De foto's zijn door Maaike van Ik Blijf Je Trouw verwerkt in een mooi boek. Voor de kaft en de bewaarbox hebben ze gekozen voor een mooi licht linnen en er is een handig lint in de box verwerkt om het boek er makkelijk uit te kunnen halen. We hebben de kleur van het linnen gekozen omdat het mooi passend is bij de sfeer van de dag. Het is zo fijn om door dit boek te bladeren, van het vroege begin van hun grote dag tot aan de kerkdienst in Woudenberg. Wij wensen dit jonge bruidspaar jarenlang plezier van hun boek en hopen uiteraard dat de dag opnieuw te beleven is aan de hand van het boek dat we voor ze hebben gemaakt.

Deze Luxe albums maakt Masha samen met Maaike. Masha is onze fotografe - Masha Bakker Photography en Maaike is eigenaresse van Ik Blijf Je Trouw. De plek voor leuke kaarten, save the dates en papieren accessoires. Heel fijn dus en ze kan heel mooi vormgeven. Sinds afgelopen zomer werken zij samen aan de boeken. Dit garandeert dat alles helemaal klopt als het boek na overleg naar de drukker mag. Het is altijd aan het bruidspaar om te kiezen voor een eigen gemaakte selectie of dat door Masha te laten doen. Maaike gaat hier vervolgens mee aan de slag en samen kijken ze naar de plaatsing van foto’s en selectie per pagina. Er gaat veel tijd en concentratie in ieder boek zitten maar daarom worden ze oooo zo mooi! 

Het is ook mogelijk om een kleine variant van het luxe album te bestellen een 20x20 cm formaat. Heel mooi, klein en super handzaam.