Materialen en kleuren kiezen

Tips en trucs om je bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken.

Pfieuw, het kiezen van de kleuren en materialen van je trouwdag, is dat niet het moeilijkste van alles? Als je die stap (na het vinden van de juiste partner natuurlijk ...) eenmaal hebt genomen kun je aan de slag met de invulling van alle verschillende stukjes van je dag.

Voor de kleuren werkt het vaak goed om een (natuur-) foto te zoeken waar kleuren in zitten die je mooi vind. Als kleuren in de natuur samen te zien zijn vormen ze vaak “natuurlijke” en dus mooie kleurencombinaties. Klinkt heel voor de hand liggend, maar is niet voor niets een klassieke truc. Misschien heb je nog wel een oude vakantiefoto die helemaal de juiste kleuren heeft, anders kan je natuurlijk naar het altijd behulpzame Pinterest of Google eens op jungle colours, beach sunset of cherry blossom.

En als je de kleuren en sfeer eenmaal gekozen hebt is het fijn om aan de gang te gaan met materialen. Dat kan op de lokale stoffenmarkt, in de plaatselijke knutselwinkel, bij de Tiger of bij de kantoorboekhandel of bloemist. Allemaal plekken waar je fantastische ideeën op kunt doen en soms meteen wat accessoires en aankleding kan vinden. Verzamel zo, in de juiste kleuren, allemaal dingen die bij je passen en je zal zien dat je al snel een goed beeld krijgt van jullie prachtige bruiloft. Veel succes met de zoektocht!

geschreven door Maaike - www.ikblijfjetrouw.nl