Maddy says Happy 2017!

Lees de blog van onze bloemstyliste Maddy!

Ik hoop dat iedereen ook van die fijne dagen heeft gehad, net zoals ik. Weer lekker bijgekomen van 2016 en alle drukte rondom de feestdagen. Ik ben klaar voor een fris nieuw jaar!

Als ik terugkijk naar 2016, dan was het een beetje een gek jaar. Maar ook weer een heel bijzonder jaar. Ik heb een record aantal bruiloften (maar liefst 41) mogen aankleden met mijn bloemen. Dit was ook de hoofd reden om de deuren mijn fijne winkeltje in Klarendal te sluiten. Zo kan ik me volledig richten op bruiloften.

En ondanks het zeer drukke bruidsjaar bestond heb ik maar 8 maanden gewerkt. We kregen namelijk een dochtertje. Julia. Op 25 september hebben we weer een succesvol Trouwlala event gehad. En de maand december zat vol met kerstbomen en kerststukken. 2016 is voorbij gevlogen!
Nu start ik een fris nieuw jaar. En het wordt allemaal een beetje anders.

Ik ga verder onder een nieuwe naam! Mon Fleuri wordt La Fleuri! Deze overgang zal in mei 2017 helemaal zijn afgerond en hopelijk weten jullie dan niet beter.

Aangezien ik nu geen winkel meer heb zal ik mijn werkzaamheden iets anders gaan indelen. Ik werk vanuit een prachtige locatie, maar ben flexibeler dan daarvoor. Zo kan ik nu bijvoorbeeld meer op locatie de bruidsparen treffen en alles ter plekke doornemen. Ook heb ik inmiddels een aantal getalenteerde bloembinders om me heen verzamelend en kan op deze manier grotere bruiloften gaan verzorgen.

Naast al deze veranderingen staan er nog meer leuke dingen op de agenda. De bruidsaanvragen komen weer binnen. Er zitten nu al een paar hele speciale tussen..! In februari ga ik, samen met de lieve meiden van Trouwlala en onze partners, weer een gave shoot neerzetten. Hierbij gaan we samenwerken met een aantal nieuwe mensen. Wie dat zijn, dat laten we nog weten.. :-)
Ook dit jaar gaan we weer een trouwevent organiseren, en wel op 24 september. En om het jaar mooi te beginnen staat er een 6 pagina groot interview met mij en foto's van Masha in de Buitenleven van deze maand.

Dit gaat een mooi jaar worden! Ik heb er zin in!