LN Knits

Lieve (herfst en winter) bruidjes wij willen jullie graag de LN ANDES collectie voorstellen. Het is een prachtige warme collectie als accessoire en een mooie cover-up voor een herfst of wintertrouw. Want wat draag je nu over die prachtige bruidsjurk? Veel bruidjes zijn op zoek naar het net dat beetje extra warmte en als een mooie jas je niet aanspreekt dan is een alternatief moeilijk te vinden. Een lekker mooi wollen vest dat je warm houd is misschien net datgeen dat je dan zoekt. En ook nog van een mooi merk.

De luxe LN Andes collectie is onderdeel van LN Knits. LN Knits werd gelanceerd in 2011 en is een 100% fair fashion label. Intussen stelt LN Knits méér dan 300 dames tewerk in Peru. Geen uitbuiting, kinderarbeid of machines, enkel puur ambachtelijk handwerk. Slow fashion in zijn puurste vorm. De LN Andes zomer collectie is gemaakt uit een blend van zijde, alpaca en linnen. Voor de wintercollecties wordt er gewerkt met 100% baby alpaca. Beide collecties bestaan uit 3 modellen sjaals/stola's en een aantal cardigans. Naast de women collection is er ook een kids collection, zodat ook jullie bruidskindjes kunnen schitteren.

En zeg nou eerlijk... Wat is er mooier dan trouwen in fijne, eerlijke en mooie wol? Wij zijn in ieder geval fan en hopen dat jullie hier ook blij van worden.

Hier kun je de winkel bezoeken en gelijk shoppen!
https://www.lnknits.com/

Bovenste foto - cc Fotograaf Charis Boel
Onderste foto - cc Fotograaf Carina Plus David