Lise Brunt Schoenontwerper!

Mogen wij aan jullie voorstellen; Lise Brunt onze nieuwe Trouwlala partner! Lise ontwerpt schoenen en geeft superleuke workshops.

Na mijn opleiding Footwear Design aan Artez in Arnhem en de opleiding Ambachtelijk Schoenmaken aan DHTA (voorheen SVGB), mocht ik me in 2009 dan echt ‘footwear designer’ noemen. Ik heb schoenen ontworpen voor onder andere H&M in Stockholm en OAT Shoes in Amsterdam. Daar leerde ik naast de artistieke kant ook commercieel en toegankelijk ontwerpen. Na een korte kennismaking met het geven van workshops voelde ik dat dit goed bij me past. Het is geweldig om te zien hoe er langzaam een mooi product ontstaat. 

Nu geef ik naast mijn werk als ontwerper, workshops aan mensen die eens iets over schoenmaken willen leren en hun eigen schoenen willen maken, willen ervaren hoe leuk het is met leder te werken of gewoon op zoek zijn naar een leuke en creatieve manier om met elkaar tijd door te brengen. Het is ook mogelijk om met groep, bijvoorbeeld alle bruidsmeisjes, samen een workshop te volgen. 

Daarnaast werk ik ook in opdracht, voor mensen die graag een uniek paar schoenen willen laten maken, bijvoorbeeld voor een bijzonder moment als een bruiloft. Het is voor mij extra bijzonder om schoenen te maken voor zo’n speciale gebeurtenis. Het is een ijkpunt in iemands leven, en een bijzonder moment om stil te staan bij de liefde. Ik vind het altijd mooi om persoonlijke details in de schoenen te verwerken, bijvoorbeeld door een geheime boodschap in de schoen te zetten, of de trouwdatum ergens te melden. Het wordt dan iets wat jullie met z’n tweeën delen, en later nog met een glimlach op terug kunnen kijken.

Kijk hier meer over de mogelijkheden die Lise biedt voor jullie trouwschoennen of workshop: www.schoenenworkshop.nl