Lente Kriebels!

Met de lente komt ook het nieuwe trouwseizoen en daar word ik heel blij van. Mijn eerste afspraken via trouwlala voor de gezichtsbehandelingen, proefkapsels en proefmake-up voor bruiloften zijn alweer langs geweest . En ik blijf het te gek vinden om elke bruid en bruidegom in spé te mogen adviseren en te laten zien wat de mogelijkheden zijn qua styling en mooimakerij.

In Februari ben ik een weekend naar Amsterdam geweest om daar weer allemaal mooie nieuwe producten te bekijken en aan te schaffen die er zijn op visagie en hairstyling gebied. Zodat ik ook dit jaar weer de mooiste en nieuwste make-up trucs uit kan halen voor de bruiden en bruidengommen die gaan trouwen in Arnhem en omstreken. Een nieuw product waar ik heel  enthousiast van word is een fantastisch nieuwe primer die het rode loper geheim schijnt te zijn. Deze primer geeft je huid een mooie glans, werkt de fijne lijntjes weg, maakt verkleuringen van de huid egaler en bevat ook nog factor 30….wie wil dit nou niet!

Voor de trouwers dit jaar heb ik ook weer wat leuke beautytips verzameld zodat iedereen thuis ook alvast aan de slag kan met de voorbereidingen voor de grote dag:
- Scheer je benen een keer met haarconditioner in plaats van scheerschuim de avond of ochtend voor je bruiloft, hier worden ze minder droog van.
- Gebruik GEEN Zwitsal babydoekjes (ed) om je make-up eraf te halen, hier kan je een allergie door opbouwen, gebruik wel een goede reinigingsmelk en tonic om de make-up voor het slapen gaan te verwijderen.
- Zorg dat je de ochtend voor je trouwerij geen haar wax of olie in je haar hebt gedaan. Sommige waxsoorten laten je haar slapper en vetter worden en was je er niet 123 uit, waardoor je bruidskapsel niet de hele dag houdbaar is.
- Ik kan het niet vaak genoeg zeggen; eet veel groente en fruit en drink veel water. Kijk hiervoor ook bij de healthtips van onze foodcoach Maaike!
- Ten slotte, gebruik de avond voor je bruiloft een collageen ampul op gezicht en hals voor een verbluffend effect (deze zijn los bij mij te verkrijgen)

Voor iedereen alvast veel succes met alle voorbereidingen voor de grote dag, en houd de blogs van Trouwlala in de gaten, want wie weet heb ik nog veel meer leuke beautytips voor de bruiden en hun bruidegommen de aankomende tijd!

Tot ziens,
Fleur Pieterse
www.fleurpieterse.nl