Hoe maak ik het perfecte moodboard?!

Tips en trucs om je bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken.

Zodra je weet dat je gaat trouwen ga je aan de slag met kiezen, héél véél kiezen. Je moet natuurlijk kiezen waar en wanneer. Hoe jij er uit gaat zien, hoe je zorgt dat jullie mooi bij elkaar passen. Hoe je de locatie aan gaat kleden, hoe je de dag indeelt. Hoe jullie ringen er uitzien en nog een heleboel veel kleinere onderdelen.
En als je hier in het wilde weg mee aan de slag gaat zie je vaak halverwege dat veel dingen niet mooi bij elkaar passen en je dus toch flink moet bijsturen.

Om dit te voorkomen en ervoor te zorgen dat het eenvoudig is om de goede keuzes te maken is het een heel goed idee om een moodboard te maken. Dit kan op Pinterest, Niice of natuurlijk gewoon op de muur.

Het belangrijkst is natuurlijk de sfeer die je wil creëren. Probeer voor jezelf een korte omschrijving of mooi beeld te zoeken dat perfect uitbeeld hoe jullie trouwdag er uit moet zien. Hierna zullen heel veel andere dingen op hun plek gaan vallen. De kleuren en de materialen, de dresscode en de locatie zullen zo veel makkelijker te kiezen zijn.

En nu hup aan de slag om te zorgen dat jullie bruiloft precies zo wordt als hij in je hoofd zit, succes!

Deze leuke blog is geschreven door Maaike - www.ikblijfjetrouw.nl