A Happy Day!

Lees hier het verhaal van Reina & Maarten die op 16 mei 2014 elkaar het ja-woord gaven! 

Hoe en wanneer heeft jouw Maarten je ten huwelijk gevraagd? In het voorjaar van 2013 hebben we elkaar  beloofd te trouwen als Maarten zijn moeder zich na behandeling van een ernstige ziekte weer wat beter zou voelen en dat heeft ze supergoed gedaan! Niet een officieel huwelijks aanzoek dus, maar ik werd even na twaalven op 1 januari 2014 door maarten verrast met een huwelijksaanzoek ten overstaan van de hele buurt, zie ons filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=-POpaj-8xaw

Dé jurk, waar heb je deze gevonden? Mijn jurk is gemaakt door Leonieke van Keurslijf mode. Ik had haar website gevonden via google, ik wilde heel graag een trouwjurk die bij me paste en dat heeft Leonieke perfect gedaan! Het was een leuke periode met een aantal bezoekjes in Utrecht met mijn zus, moeder en Janny. De eerste keer zijn we met een weekendtas met de trouwjurk van mijn moeder en schoonmoeder én schoenen naar Utrecht afgereisd. Uiteindelijk hebben de jurken mede als inspiratie gediend en heeft Leonieke er een echte "Reina jurk" van gemaakt die precies bij mij en de schoenen paste.

Waar zijn jullie getrouwd? Wij zijn getrouwd in Beetsterzwaag in een hele mooie trouwzaal. De trouwzaal zat helemaal vol, dat vonden we prachtig, helemaal goed geregeld door onze ceremoniemeesters Ingelien en Oedsen (mijn zus en haar vriend). Zij hebben in de voorbereiding als op de dag zelf ontzettend veel voor ons gedaan. Na de ceremonie hebben we geproost, gegeten, gedronken en gedanst bij Lokaal 55, een super mooie locatie!

Welk liedje draaiden jullie? Wij hadden verder geen muziek bij de ceremonie. Mijn vader is met mij naar voren gelopen en heeft mij aan Maarten weggegeven, heel speciaal!! Ons openingslied van het feest was: Yellow van Coldplay een favoriet!

Welke details vonden jullie belangerijk op jullie grote dag? Onze insteek was een goed feest te geven en een speciale dag te maken voor al onze lieve vrienden en familie die veel voor ons betekenen en die er altijd voor ons zijn (geweest). We wilden lekker met ze eten en drinken en ze een beetje verwennen :) Dus de kwaliteit van het eten en drinken vonden we heel belangrijk, de aankleding was vrolijk (met veel spulletjes van alittlelovelycompany) met honeycomballen, letterbanners en tosselgarlands. We wilden graag zoveel mogelijk samenwerken met mensen die we al kenden en zo zijn de uitnodiging en save the date gemaakt door Karina Dimitriu en gedrukt door mijn lieve schoonzus Esther en zijn de foto's gemaakt door Masha Bakker. Karina en Masha kende ik via mijn zusje Ingelien uit Arnhem. Het is zowel in de voorbereiding als op de dag zelf heel persoonlijk gebleven, samen met iedereen, vrienden, familie en andere lieve mensen  is het een supermooie dag geworden!

Wie van Trouwlala heeft een bijdrage geleverd aan jullie dag? Masha en hun partner Leonieke. Voor mijn jurk heb ik Leonieke (zie boven) gevraagd voor de jurk. De foto's van Masha zijn precies zo geworden als we hadden gedacht, heel mooi licht, mooie kleuren en iedereen die we heel belangrijk vonden staat er op, echt fantastisch!

Wat was het mooiste moment van jullie dag? Hmmm heel moeilijk, want de hele dag was echt heel fijn, maar het moment dat Maarten met Jesler en Nine (onze dochtertjes en Silke (onze hond) bij de deur stond was wel heel erg speciaal.

Ik geloof dat dit het zo ongeveer was, leuk om er weer even helemaal over na te denken :)