Hét boeket!

Wekelijks zit ik met een bruidspaar om tafel om de bloemen voor hun liefdesfeest te bespreken. Wat mij opvalt is dat - bij eigenlijk elk gesprek - je tegen een punt aan loopt waarbij het bruidspaar eigenlijk ook niet zo goed weet welke stijl bloemen ze willen hebben. Daarnaast wordt er al snel gedacht dat bloemen erg duur zijn. Dit is dan ook vaak het punt waarop bezuinigd wordt. Ik zeg, niet doen! Jullie bruiloft kan op heel veel creatieve manieren nog mooier gemaakt worden door middel van bloemen.
Om het makkelijker te maken heb ik speciaal voor jullie 3 tips!

Ga opzoek naar jullie kleur!
Als je werkt met bepaalde kleuren op je bruiloft dan is het makkelijker om hierbij iets uit te zoeken. Is het thema bijvoorbeeld pastel tinten, dan zal de keuze vallen op pastel tinten bloemen.
Meestal adviseer ik verloofde stelletjes om even langs een Praxis of Gamma te rijden. Kies op de verfafdeling kleuren uit die jullie mooi vinden en neem daar kleurstaaltjes van mee. Combineer dit een aantal dagen met elkaar, slaap er eens een nachtje over en wissel desnoods weer van kleur, net zo lang tot je jullie kleuren hebt gevonden.  

Wat vind je mooi? En wat niet? Surf op het internet naar voorbeelden!
Zoek op internet foto's van bruiloften en kijk naar de bloemen. Zoek uit wat je wel of niet mooi vind. Sla wat plaatjes op en neem deze mee naar onze afspraak. Zo leer ik je een beetje kennen en krijg ik een duidelijk beeld van hoe de sfeer van jullie bruiloft zal worden.

Klassieke of stoere bruid? Natuurlijke of juist heel moderne bloemen?
Bij elk type bruid past een ander boeket. Een klassieke bruid kiest bijvoorbeeld eerder voor een biedermeier of veldboeket.
Ook dit kun je best goed via internet uitzoeken. Of plan een avondje film kijken met vriendinnen ;-)! Even lekker wegdromen bij romantische films! Als je er dan nog niet uitkomt mag je natuurlijk altijd langskomen voor een vrijblijvend gesprek, dan doen we het gezellig samen!