Festivalbruiloft; HOT!!!

De festivalbruiloft is op het moment ontzettend populair. Dan hebben we het natuurlijk niet over trouwen op een festival want dit misverstand komt vaak voor. De festivalbruiloft kunnen we omschrijven als een vreugdevolle, kleurrijke bruiloft met een ontspannen sfeer in een groene omgeving. Natuurlijk kun je elke bruiloft helemaal naar eigen hand zetten zodat het voldoet aan je wensen. Het is tenslotte jullie dag! Maar hier willen we jullie natuurlijk heel graag bij helpen.

Heb je trouwplannen? Wij hebben de bruiloft accessoires op een rijtje gezet die zeker niet mogen ontbreken op festivalbruiloft. Met stip op één staan, zonder twijfel, de gepersonaliseerde led foam sticks! Deze party gadget is bijna onmisbaar geworden op een geslaagde bruiloft. De led foam sticks zijn DE sfeermaker op festival en evenementen, maar door de mogelijkheid om de lichtstaven te voorzien van jullie namen en/of trouwdatum minstens zo geschikt voor jullie bruiloft!

Dat is natuurlijk niet het enige wat jouw bruiloftsfeest tot een echt succes kan maken. Je zou bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor confetti kanonnen met rode hartjes, zo zorg je letterlijk en figuurlijk voor een knalfeest. Daarbij passen natuurlijk perfect de rode LED ballonnen die zorgen voor sfeervolle verlichting op de locatie. Als toevoeging voor jullie dag geven de ijsfonteinen natuurlijk echt een wow-effect! De ijsfonteinen zorgen voor de perfecte sfeer tijdens jullie einddans.

Zijn jullie echte feestbeesten? Wellicht kun je dan even kijken voor bijvoorbeeld opblaas… beesten, microfoons en andere opblaasartikelen. Deze zullen zeker in de smaak vallen bij de gasten!

Last, but defenitely not least... het bedankje. De gepersonaliseerde tasjes zijn zeker een aanrader, passen perfect bij het thema en zijn ook nog eens een super leuk aandenken van de dag. Bovendien kun je op deze manier een leuke goodiebag meegeven om jullie dag nooit meer te vergeten.