Een mooie gelegenheid voor een Man in Pak

Laten we eerlijk zijn: een van de redenen dat we zo van bruiloften houden is dat we ons weer eens flink kunnen opdirken. Wij Nederlanders zijn een nuchter volkje, en onder het mom van "doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg" trekken we nou eenmaal niet snel onze mooiste jurk of ons mooiste pak uit de kast. Des te leuker is het als je dat voor die speciale gelegenheid een keer wél kunt doen!

Want waarom niet? Immers, de meeste mannen zien hun vriendin of vrouw erg graag in een mooi jurkje lopen, en vrijwel alle vrouwen lopen wel warm voor een man in pak. Daarbij mogen óók de mannen voor een bruiloft net iets meer uitpakken dan anders. Natuurlijk hangt het er wel van af wat voor bruiloft het wordt. Kiest het bruidspaar voor een kleine ceremonie op het strand of in het bos, dan zijn lichte kleuren en zachte stoffen vaak mooi. Maar pakken ze uit met een uitgebreide viering in kerk, stadhuis of bijvoorbeeld een mooi kasteel, dan is een klassiek kostuum vaak net wat passender.

Gelukkig is er ook voor mannen tegenwoordig voldoende keuze. Bos Men Shop heeft van alles in het assortiment voor mannen, van casual tot très chique. Ze hebben zelfs een webpagina gewijd aan de bruidegom, helemaal handig! Onze persoonlijke favoriet: de pakken van Hugo Boss. Mooie kleuren, fijne materialen en altijd een goed snit: een dikke tien.

Dus mannen, trek voor de volgende bruiloft alles uit de kast – letterlijk en figuurlijk. En let dan maar eens op de glunderende blik van de vrouw aan je arm – die zegt genoeg!