Centrepiece

Steeds vaker word ik gevraagd om voor bijzondere gelegenheden bloemstukken te maken. Soms is dat vanwege het bezoek van een bijzonder persoon, maar de gelegenheid kan ook een prachtig verhaal hebben zoals een romantische bruiloft of speciaal diner. Bloemen zijn emotie en kunnen bij elke gelegenheid gebruikt worden en al helemaal om een diner feestelijk aan te kleden of nét dat extra's te geven.

Twee weken geleden was de commissaris van de Koning, Clemens Cornielje, tijdens een diner te gast bij Stadsvilla Sonsbeek. Speciaal voor deze gelegenheid mocht ik het ‘centrepiece’ voor op de tafels in de Tuinkamer maken! Zie hier het resultaat.

Een ‘centrepiece’ is prachtig voor een zakelijk diner of een bruiloft. Het komt het mooist tot zijn recht op ronde tafels (zoals op de foto). Indien je eet aan een langwerpige en rechte tafel, komt een 'centrepiece' ook mooi uit. Maar ik zou dan adviseren om een kleiner bloemstuk te plaatsen of misschien zelfs drie verschillende maten die je in een groepje bij elkaar plaatst voor meer dynamiek en een mooie compositie. Bedenk hierbij natuurlijk wel de combinatie met kaarslicht en een mooi gedekte tafel, passend bij de stijl van de dag en het diner.

Vragen over bloemen op je bruiloft of voor een zakelijke bijeenkomst? Neem even contact met mij op via info@monfleuri.nl of 026-8481694.