Taped Photobooth

photobooth

De ringen zijn uitgewisseld, kussen zijn gegeven en jullie zijn vanaf nu man en vrouw! Het officiële gedeelte zit erop en de gasten druppelen de feestruimte in: tijd om jullie huwelijk te gaan vieren!!

Maar hoe maak je jullie feest nu bijzonder en onvergetelijk? Hoe breek je het ijs en hoe komt de sfeer er lekker in? Denk eens aan Taped Photobooth! De Taped Photobooth is een mooie vintage caravan, die vrijwel in ieder thema aangepast kan worden, zowel aan de binnenkant als de buitenkant. Denk hierbij aan bohemian, industrieel of een beach-thema. Een lust voor het oog op het terrein van de trouwlocatie!

De gasten kunnen plaatsnemen in de caravan en daar kunnen zij gebruik maken van allerlei accessoires en wordt er een foto gemaakt in de ouderwetse ‘fotohokjes-stijl’. Plezier gegarandeerd!

De gemaakte foto’s worden direct afgedrukt in tweevoud. Op deze manier kunnen de gasten én de gemaakte foto’s mee naar huis nemen én kunnen zij op de kopie-exemplaren een mooie boodschap of wens achterlaten voor het kersverse bruidspaar. Een blijvende herinnering dus van een fantastische dag en een ontzettend leuke activiteit voor tijdens het trouwfeest!

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden en thema’s voor de Taped Photobooth op jullie bruiloft? Neem vrijblijvend contact op met Taped Photobooth via 06-22357847.

We hopen snel jullie dag nét nog een beetje specialer te mogen maken!