Stadsvilla Sonsbeek

Horeca + Locatie

Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem; zowel de omgeving als de locatie behoren tot de één van de mooiste van de provincie Gelderland. De viering van jullie grote dag kan volledig plaatsvinden in de Stadsvilla. Een huwelijk vraagt om een bijzondere locatie en dat is deze zeker! 

Stadsvilla Sonsbeek biedt, als officiële trouwlocatie, alle benodigde ingrediënten voor een dag die jullie nooit zullen vergeten. Zeg “JA” tegen de liefde van je leven in de speciaal voor jullie ingerichte trouwzaal, om daarna heerlijk te genieten van de eventuele bruidstaart en feestelijke bubbels in een van de stijlvol ingerichte ruimtes. Voor de fotoreportage kunnen jullie alle mooie plekjes die het park te bieden heeft als decor gebruiken. Word op deze mooie dag verwend door onze keuken- en bedieningsbrigade door te genieten van een uitgeserveerd diner of één van onze buffetten. Na al deze heerlijkheid kan het feest écht beginnen en kunt u de dag van uw leven afsluiten met een daverend feest met live muziek of een dj. 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een rondleiding door de Stadsvilla en de verschillende mogelijkheden te bespreken.