Dit is Trouwlala

Trouwlala bestaat uit een vast team van 5 trouw-professionals en beschikt over een professioneel netwerk aan trouw-leveranciers met een passie voor trouwen. Zo bieden wij voor ieder bruidspaar een passende dienst of product van gegarandeerde kwaliteit. Veel meer hebben jullie niet nodig voor jullie ultieme bruiloft. Maak gebruik van onze fijne samenwerkingen of kies voor de individuele diensten om jullie bruiloft tot een mooi geheel en compleet feest te maken. Laat je inspireren!

Het Trouwlala team

Masha

Waar de liefde hoogtij viert daar is Masha te vinden om jullie mooie momenten, dierbare aanwezigen en de sfeer op jullie bijzondere dag vast te leggen. Haar stijl kenmerkt zich door spontane en heldere foto’s en haar subtiele aanwezigheid.

Maaike

Voor lieve, leuke en originele trouwkaarten kun je het beste even bij Ik blijf je trouw gaan kijken. Maaike ontwerpt alle kaarten zelf met veel oog voor speelse details, fijne materialen én bijzondere afwerkingen. Ook voor alle toebehoren kun je bij haar terecht.

Nailia

Uit haar liefde voor bruiloften is BEST DAY EVER Events ontstaan, Nailia is verliefd op bruiloften. Bruiloften waar aandacht besteed wordt aan details, waar styling is afgestemd op wie jullie zijn en wat jullie willen. You don’t need to look further...

Saakje

Saakje houdt van taart en bakt de mooiste en lekkerste Zoete Tafel of Bruidstaart voor jullie bruiloft. Ze zorgt er ook voor dat het er supermooi uitziet en het een feest voor oog en buik is!