Trouwlala Event 2015

Laat je adviseren, verrassen en inspireren door het Trouwlala team & haar partners tijdens het Trouwlala Event 2015. Pik de laatste trends, tips and tricks mee voor jouw bruiloft en ga met veel nieuwe ideëen aan de slag!

In een festival- achtige sfeer ontmoet je het Trouwlala team, haar ‘finest partners’ én reiken wij vele mogelijkheden aan om jouw bruiloft helemaal naar jouw hand te zetten. Van styling tips tot entertainment, van culinaire hoogstandjes tot organisatorische vraagstukken en alles wat daar tussenin zit. De Stadsvilla in Sonsbeek staat deze dag helemaal in het teken van trouwen, feest en gezelligheid.

Wij hebben voor jullie alleen de beste leveranciers geselecteerd, die wij dan ook graag aanbevelen. Trouwlala Tipt bijvoorbeeld goede partijen voor prachtige jurken, mooie pakken, ringen, overnachtingen & nog veel meer. Houd onze website en Facebook pagina de komende tijd goed in de gaten en lees daar meer over over onze zorguldig uitgekozen partners. Bezoek ze vervolgens tijdens ons event. 

Het Trouwlala Event 2015 sluit aan op de landelijke Open Toptrouwlocatie Route op 27 september 2015. De toegang is gratis. Van 12.00 tot 17.00 uur verwelkomen wij jullie graag. Tot dan!

Datum: zondag 27 september
Tijd: van 12.00 uur tot 17.00 uur
Locatie: Stadsvilla Sonsbeek, Tellegenlaan 3, Arnhem
Toegang: Gratis
Parkeren: Parkeerterrein Hekkelman Advocaten, Apeldoornseweg thv nr. 75

Zondag 27 september